ETKİNLİKLER

Adli Kimya ve Adli Biyokimya Sempozyumu

Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp ve Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Adli Bilimciler Derneği işbirliği ile “Adli Kimya ve Adli Biyokimya Sempozyumu” düzenlendi.

Fakültemiz Konferans Salonu’nda düzenlenen sempozyuma Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uçak, Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Akın ve Prof. Dr. Güngör Yılmaz, Adli Bilimciler Derneği Başkanı Prof. Dr. İ. Hamit Hancı, fakülte dekanları öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Protokol konuşmalarının ardından toplamda 6 oturumda gerçekleştirilen sempozyumda alanında uzman akademisyenler tarafından “Adli Bilimler Nedir? Adli Bilimlerde Adli Kimya İncelemeleri, Adli Toksikoloji, Adli Kozmetoloji, Adli Eczacılıkta Kimyasal İncelemeler, Kimyasal ve Biyolojik Silahlar, Adli Biyokimya, Adli Kimya ve Hukuk, Hastalardan Biyolojik Örnek Alımı Esnasında Yaşanacak Adli Sorunlarda Hemşirenin Yükümlülükleri konuları ele alındı.

18.12.2020 13:00