ETKİNLİKLER

Etkinlik Tarihi: 20.05.2022-21.05.2022

Hedef Kitle

• Akademisyenler
  • Ön lisans, lisans ve lisansüstü öğrenciler
  • AR-GE ve tasarım merkezleri
  • Yatırımcı/Girişimciler
  • Küçük, orta ve büyük ölçekli işletmeler
  • Fikri olan tüm araştırmacılar

Katılım Esasları

• Anadolu Üniversiteleri Birliği I. AR-GE Proje Pazarı etkinliğine katılım ücretsizdir.
  • Akademisyenler, AR-GE ve tasarım merkezleri, yatırımcı/girişimciler, küçük, orta ve büyük ölçekli işletmeler, fikri olan tüm araştırmacılar birinci, ikinci, üçüncü kategorilerden, önlisans, lisans, lisansüstü öğrenciler dördüncü kategoriden(tüm alanlar) katılım sağlayabilir.
  • Proje Pazarına başvuru yapacak tüm proje önerileri Türkçe olarak yapılacaktır.
  • Proje sahiplerinden en az birinin projenin başında değerlendirme sırasında hazır bulunması gerekmektedir.
  • Yozgat Bozok Üniversitesi, AR-GE Proje Pazarı etkinliğinde yer alan, sergilenen tüm proje önerilerini yayımlamak, arşivlemek ve yurt içi ve yurt dışında sergilemek haklarına sahip olacaktır.
  • Ön Değerlendirmeden geçen posterler 70 x 100 cm boyutlarında hazırlanacaktır, prototip hazırlamada malzeme ve ölçek sınırlaması yoktur. (Prototip ile katılacak projeler başvuru formunda prototiplerine ait ihtiyaç (elektrik, fiziki alan vb.) sekreterya hizmetlerine bildirilecektir.
  • Katılımcılar, projenin kendilerine ait olduğunu kabul ve beyan formu doldurmalıdırlar.
  • Projelerin patent, uygulama ve geliştirme hakları proje sahibine aittir.
  • Katılımcıların ulaşım, konaklama vb. masrafları kendilerine aittir.
  • Proje pazarı etkinliğinde Mühendislik ve Temel Bilimler, Biyoteknoloji ve Sağlık Bilimleri, Tarım Gıda ve Çevre Bilimleri olmak üzere üç farklı kategoride birincilik, ikincilik, üçüncülük ve mansiyon ödülleri verilecektir. Akademisyenler, Tüm kamu kurum ve kuruluşları, Tüzel Gruplar, Şirketler, AR-GE Ofisleri her bir kategoride birinci 10000 TL, ikinci 7000 TL, üçüncü 5000 TL, mansiyon 2000 TL ödül alacaktır. Öğrenci başvurularında kategori ayrımı olmayacaktır.Öğrencilerde birinci 7000 TL, ikinci 5000 TL, üçüncü 3000 TL, mansiyon 1000 TL ödül alacaktır. Öğrenci kategorisinde mansiyon ödülü 15 kişiye verilecektir.
  • Katılımcılara etkinlik sonunda katılım belgesi verilecektir.

Yozgat Bozok Üniversitesi tarafından organize edilmekte olan "Anadolu Üniversiteler Birliği I. ARGE Proje Pazarı 2022" etkinliğine projeleriyle katılmak isteyen adaylar, proje önerilerini aşağıda sıralanan önerilere uygun şekilde hazırlayarak başvuru son tarihine kadar aşağıdaki linkteki formu doldurup gönderebilirler.

PROJE BAŞVURU ESASLARINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

ÖN DEĞERLENDİRME PROJE BAŞVURU DOSYALARI

EK-1 BAŞVURU FORMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EK-2 TAAHHÜTNAMEYİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EK-3 ÖZET FORMUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ÖN DEĞERLENDİRME SONRASI PROJE BAŞVURU DOSYALARI

EK-4 POSTER ŞABLONUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

EK-5 ÖĞRENCİ POSTER ŞABLONUNU İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

1- Proje Başvuru Formatı şablona uygun şekilde olmalıdır.

2- Proje 12 pt Times New Roman fontu kullanılarak 1.5 satır aralığı ile yazılmalı, sayfa boyutu standart A4 olmalıdır.

3- Hazırlanan proje önerileri gönderilirken birden fazla dosya varsa bunlar .pdf, .rar veya .zip olarak tek bir dosyada birleştirip bir defada gönderilmelidir. Proje önerisi bir dosyadan oluşuyorsa bu dosya .pdf olarak gönderilebilir. Gönderilen dosyanın adı mutlaka proje yürütücüsünün adı ve soyadından oluşmalıdır. (Örnek: Gökalp-Çınarer.rar)

4- Akademisyenler, AR-GE ve tasarım merkezleri, yatırımcı/girişimciler, küçük, orta ve büyük ölçekli işletmeler, fikri olan tüm araştırmacılar birinci, ikinci, üçüncü kategorilerden, önlisans, lisans, lisansüstü öğrenciler dördüncü kategoriden (tüm alanlar) katılım sağlayabilir.

5- Proje Pazarına başvuru yapacak tüm proje önerileri Türkçe olarak yapılacaktır.

6- Bir kişi, takım veya kurumun proje önerilerinde başvuru sınırı yoktur.

7- Katılımcılar, etkinliğe başvurarak projenin kendilerine ait olduğunu kabul ve beyan etmiş sayılırlar.

8- Yozgat Bozok Üniversitesi, Proje Pazarı etkinliğinde yer alan, sergilenen tüm proje önerilerini yayımlamak, arşivlemek ve yurt içi ve yurt dışında sergilemek haklarına süresiz sahip olacaktır. Projelerin patent, uygulama ve geliştirme hakları proje sahibinde olacaktır.

9- Ek-1, Ek-2 ve Ek-3 dosyalarınızı hazırladıktan sonra sistem üzerinden online başvurunuzu yapıp dökümanlarınızı yükleyiniz.

24.02.2022 16:34