ETKİNLİKLER

İÇ ANADOLU ÜROLOJİ GÜNLERİ TOPLANTISI FAKÜLTEMİZDE YAPILDI

İç Anadolu Üroloji Günleri kapsamında gerçekleşen toplantıların yedincisiFakültemiz Ana Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Yusuf HIDIR, Cerrahi Bilimler Bölüm Başkanı ve Üroloji Ana Bilim Dalı Başkanı Sayın Prof. Dr. Levent IŞIKAY’ ın açılış konuşmalarından sonra Yozgat Bozok Üniversitesi, Gazi Üniversitesi, S.B.Üniversitesi Hacettepe Üniversitesi, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi, Etlik Şehir Hastanesi, Bilkent Şehir Hastanesi, Gülhane E. A.H, Keçiören E.A.H. Üroloji klinikleri ile Klinik Genetik ve Klinik Fizyoterapi hocalarının aktif katılımı ile bilimsel seviyesi oldukça yüksek bir sempozyum gerçekleştirildi. Sempozyum sonrası yapılan sosyal programla misafirler Yozgat ve çevresindeki tarihi ve turistik bölgeleri ziyaret ettiler.

5.07.2024 09:03