2020-2021 Uzaktan Eğitim Öğretim Üyeleri Bilgilendirme

Fakültemizin Değerli Öğretim Üyeleri,

2020-2021 Eğitim-öğretim yılı Dönem2, Dönem 3, Dönem 4 ve Dönem 5 için 21 Eylül 2020’de, Dönem 1 için 5 Ekim 2020’de başlayacaktır. Tıp fakültemizin bütün dönemlerinde (dönem 1-Dönem 5) güz dönemi teorik dersleri uzaktan eğitim kapsamına alınmıştır. Fakültemizde uzaktan eğitim dersleri “Kurumsal eğitim yönetimi ve planlama sistemi (KEYPS)” ile keyps.bozok.edu.tr internet adresi üzerinden canlı bağlantı kurularak senkron eğitim şeklinde gerçekleştirilecektir.

Öğretim üyelerinin;

-Dönem koordinatörleri/staj sorumluları tarafından uzaktan eğitim için tekrar düzenlenen ve KEYPS’de yayınlanan ders programındaki ders saatinde:

- Canlı bağlantı yaparak ders anlatımı yapmaları,

- Öğrencilerden gelen soruları yanıtlamaları,

- Dersin canlı anlatım videosunu kaydederek sistemde öğrencilerle paylaşmaları

- Ders saatinden en az 24 saat önce her ders için ders notlarını ve içeriklerini sisteme yüklemeleri, gerekmektedir.

- Sisteme ders materyallerinin yüklenmesi ve diğer işlemler öğretim üyelerinin sorumluluğundadır.

- Senkron derslerde yoklamalar KEYPS tarafından otomatik olarak kaydedilmekte ve öğrenci işlerine aktarılmaktadır, öğretim üyelerinin yoklama için bir işlem yapmasına gerek yoktur.

- İsteyen veya kişisel bilgisayarının mikrofonu/kamerasında sorun yaşayan öğretim üyelerinin derslerini anlatabilmeleri için fakültemizin 2. Kat dersliklerinde internet ve bilgisayar düzeneği hazırlanmıştır (ders öncesi dahili:3655/3838 aranarak derslik açtırılacaktır).

- Sisteme girişte sorun yaşayan öğretim üyelerimiz bilgiişlem görevlisi Mustafa Çelikkaya ile iletişime geçebilirler.

Sistem ile ilgili öğretim üyesi bilgilendirme videoları ve dökümanları fakültemiz web sitesinde ayrı sekme olarak mevcuttur.

DEKANLIK

16.09.2020 14:50