FAKÜLTEMİZ AKADEMİK KURUL TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezinde Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ahmet KARADAĞ' ın katılımıyla gerçekleştirilen toplantı da Dekanımız Prof. Dr. Ferit ÇİÇEKÇİOĞLU ' nun açılış konuşması ve sunumu ile devam etti.

Akademik Kurul toplantılarından konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, göreve geldikleri günden bugüne ortaya koymuş oldukları “Kararlılıkla, Başarıya…” ilkesi doğrultusunda inanarak ve başarıya odaklanarak çalıştıklarını ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. Karadağ, Üniversitemizin her geçen gün marka üniversite olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini, bunun en büyük emaresi olarak 2019 yılı yayın sıralamasında Türkiye’deki devlet üniversiteleri arasında 21. sırada olduklarına dikkat çekti.

Akademik kurul toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ tarafından Pandemi sürecinde özveri ile çalışan akademik personele plaket takdim edildi. Teknofest'te derece alan öğrencilerimize ödül taktiminden sonra toplantı sona erdi.

13.10.2020 10:01