FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ

Üniversitemiz 2019-2020 eğitim-öğretim yılında Tıp Fakültesi'ni kazanan 108 doktor adayı öğrenci önlüklerini giyerek meslekleri yolunda ilk adımı attı.

Fakültemiz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Beyaz Önlük Giyme Töreni'ne Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Uğur Kölemen, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferit Çiçekçioğlu, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Arif Osman Tokat, Fakültemizi öğretim üyeleri, öğrencilerimiz ve velileri katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Dekanımız Prof. Dr. Ferit Çiçekçioğlu Üniversitemiz Tıp Fakültesi'nin genel ve fiziki durumu hakkında bilgiler verdi. Prof. Dr. Çiçekçioğlu; "Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne yerleşerek öğrencilerimizin hayatlarının çok önemli bir dönüm noktası olarak kabul edecekleri Beyaz Önlük Giyme Töreni ile yükseköğretim hayatı ve mesleklerine ilk adımı attıklarını belirterek şunları söyledi: Beyaz Önlük ile sevgili öğrencilerimize artık yeni bir döneme girdiklerini ve çok çalışarak bunu ömür boyu vicdanın, temiz ahlakın ve dürüstlüğün bir simgesi olarak üzerlerinde gururla taşıyacaklarını işin başında hatırlatmayı amaçlıyoruz. Bu vesile ile sevgili öğrencilerimiz, vicdanınızın da önlüğünüzün de ömür boyu bembeyaz kalmasını dilerim." dedi.”

Fakültemizde 2019-2020 eğitim-öğretim yılında ders başı yapan toplam 108 doktor adayı, Beyaz Önlük Giyme Töreni” ile önlüklerini giymenin mutluluğunu yaşadı. Program, günün anısına toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

26.09.2019 14:10