FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÇALIŞMA VE DİNLENME ALANI OLUŞTURULDU

FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİ İÇİN ÇALIŞMA VE DİNLENME ALANI OLUŞTURULDU.

Fakültemizde eğitim ve öğretimlerini sürdüren öğrenciler için, online internet bağlantılı, okuma çalışma ve dinlenme salonu oluşturuldu.

80 öğrenci kapasiteli okuma, çalışma ve dinlenme alanının açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Uğur Kölemen, Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Fatih Erkoç, Tıp Fakültemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Atilla Şenaylı, Öğretim Üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Açılış öncesi konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, en önemli misyonlarının geleceğin donanımlı hekimlerini yetiştirmek olduğunu ve fiziki ortamın, eğitimin kalitesi için önemli bir unsur olduğunu söyledi.

Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin her alanda önemli başarılara imza attığına dikkat çeken Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ konuşmasının devamında: “Üniversitemiz Tıp Fakültesi'nden mezun olan öğrencilerimiz Tıpta Uzmanlık Sınavında önemli bir başarı gösterdi.  Yozgat Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi olarak hastane süreçlerinde insan gücü eksiğine rağmen büyük bir gayret ve çaba içerisinde çalışmaktayız. Eğitim süreçlerinde ise geleceğin hekim ve uzmanlarını en iyi şekilde yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Tıp Fakültemizde daha önce kantin olarak kullanılan bu alanı eğitim öğretim odaklı kullanmak ve öğrenciler için daha güzel bir yaşam alanı oluşturmak üzere harekete geçtik. Neticede bu kütüphane ve çalışma alanı ortaya çıktı. Öğrencilerimiz için Tıpta Uzmanlık Sınavı başta olmak üzere diğer derslerine  çalışmalarına imkân sağlayacak bir hale getirmeye çalıştık. Mekanın hazırlamasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

29.03.2023 17:11