FAKÜLTEMİZ ÖĞRENCİLERİ MEZUN OLDU

Yozgat Bozok Üniversitesi ile Hacettepe Üniversitesi arasında yapılan protokol gereği eğitimlerini sürdüren Yozgat Bozok Üniversiteli 28 Tıp Fakültesi öğrencisi eğitimlerini başarıyla tamamlayarak mezun oldu.

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde düzenlenen mezuniyet törenine Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ferit Çiçekçioğlu,  öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ ve Dekanımız Prof. Dr. Ferit ÇİÇEKÇİOĞLU Tıp eğitimini başarı ile tamamlayarak mezun olan öğrencilerimizi tebrik ederek diplomalarını verdi.

Dekanımız Prof. Dr.Ferit ÇİÇEKÇİOĞLU öğrencilerimize bugün mezun olmanın  haklı gururunu yaşayan 28 öğrencimizin  her birini ayrı ayrı kutluyor bundan sonraki yaşantılarında başarılar diliyorum “ dedi.

8.07.2019 13:00