FAKÜLTEMİZDE AKADEMİK PERSONEL İÇİN BİLİMSEL KURS DÜZENLENDİ

Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı işbirliği ile “IBASPM ile Beyin Beyaz Cevher, Gri Cevher, Csf ve Toplam Beyin Hacminin Hesaplanması” konulu kurs düzenlendi.

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Niyazi Acar tarafından verilen kursta akademik personelin pratik deneyim kazanmaları hedeflendi.
Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hilmi Ataseven Tıp Fakültemizdeki akademik personele yönelik bilimsel faaliyetler adına kurs düzenlediklerini belirterek katılımcı kursiyerlere sertifika verdiklerinin bilgisini verdi. Prof. Dr. Ataseven,  akademik ve idari personele yönelik bu tip eğitici programların devam edeceğini söyledi.

31.01.2017 13:00