ETKİNLİKLER

KLİNİK ARAŞTIRMALAR EĞİTİMİ (İYİ KLİNİK UYGULAMALARI)

Temel Klinik Araştırmalar (İyi Klinik Uygulamaları) Eğitimi

Bozok Üniversitesi'nde yapılacak olan, Dokuz Eylül Üniversitesi Ulusal Klinik Araştırma Altyapı Ağı Uygulama ve Araştırma Merkezi (TUCRIN) ile Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı, Klinik Farmakoloji Bilim Dalı işbirliği ve Bozok Üniversitesi desteği ile"Temel Klinik Araştırma (İyi Klinik Uygulamaları) Eğitimi" Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu onaylı olarak, 26 Eylül 2017 tarihinde Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecektir.

Eğitime katılmak isteyenlerin, ikuegitimi@bozok.edu.tr e-posta adresine, en geç 22.09.2017 mesai bitimine kadar başvurması gerekmektedir.

Önemli Not-1 : Eğitime alınacak katılımcı sayısının 80 kişi ile sınırlı olması nedeniyle kesin katılımcıların belirlenmesinde kursa kayıt onayı sırası dikkate alınacaktır.
Önemli Not-2 : Eğitime kesin katılım hakkı elde edebilmek için öncelikle ön kayıt yaptırmanız gerekmektedir.

Eğitim Programı

Eğitime kimler katılabilir?

Klinik araştırmalarda çalışmış olan ya da çalışmak isteyen herkes eğitime katılabilir.

Eğitime Neden Katılmalıyım?

Yönetmelik gereği etik kurul üyesi olabilmek için bu eğitimin alınması gerekmektedir.

Uluslararası klinik araştırmalarda bu eğitim belgesine sahip olan araştırmacılar tercih nedeni olmaktadır.

Bu eğitim ile tüm klinik araştırmalar daha bilinçli bir şekilde ve en güncel bilgiler ile yürütülebilmektedir.

Eğitime Kayıt İçin Ne Kadar Ücret Öderim?

Eğitim kayıt ücreti 150 TL’ dir.

Eğitime Nasıl Kayıt Olabilirim?

ikuegitimi@bozok.edu.tr e-posta adresine, başvurmak istediğinizi belirten kısa bilgi ile birlikte ön kayıt için gerekli olan bilgiler gönderilir.

Önkayıt yaptırmanızın ardından e-posta adresinize gönderilen IBAN numarasına kesin kayıt için 150 TL kayıt ücreti yatırılır.

Adresinize kesin kayıt yapıldığına dair bir e-posta gelir.

Ön kayıt için gerekli bilgiler:
       Ad Soyad  :
       T.C.Kimlik No   :
       E-posta  :
       Telefon (GSM) no  :
       Kurum (Üniversite, Fakülte, Anabilim Dalı):

[ Lütfen buradaki bilgileri doldurduktan sonra, e-posta ile düz yazı şeklinde (word, excel, pdf, zip, rar vb. şekline dönüştürmeden, herhangi bir eklenti (attachment) yapmadan) ikuegitimi@bozok.edu.tr adresine gönderiniz. ]
17.07.2018 13:00