ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Fakültemiz amfilerine ve kütüphanesine kurulumu tamamlanmış olan WİFİ kullanımı için kampüs merkezi kimlik bilgileri ile erişim sağlanacaktır.

Personelin Dikkatine

Merkezi Kimlik ve Eposta hesabı işlemleri için personelimiz artık bu sistemi kullanacaktır.  Bu sistem ile hesabı olmayan personel hesap oluşturabilir, hesabı bulunan personel ise şifrelerini bu sistem aracılığı ile değiştirebilir.

Sisteme Erişmek İçin Tıklayınız

Yardım dökümanı için

tıklayınız.

Öğrencilerin Dikkatine

Merkezi Kimlik ve Eposta hesabı işlemleri için öğrencilerimiz artık bu sistemi kullanacaktır.  Bu sistem ile hesabı olmayan öğrenciler hesap oluşturabilir, hesabı bulunan öğrenciler ise şifrelerini bu sistem aracılığı ile değiştirebilir.

Sisteme Erişmek İçin Tıklayınız

Yardım dökümanı içintıklayınız.

Misafirler İçin

Kablosuz ağları kullanmak içintıklayınız.Hesap 24 saat boyunca aktif olacaktır. 24 saatin sonunda sisteme tekrar girilerek hesap süresi uzatılmaktadır.

8.10.2019 11:08