Öğrencilerin Dikkatine

Sevgili öğrencilerimiz,

08.09.2020 tarihli üniversitemiz Senato Toplantısında “ ötelenmiş karma eğitim esasına dayalı olarak, 2020-2021 eğitim-öğretim yılı güz dönemi için UZAKTAN EĞİTİM” kararı alınmıştır.  Bu karar bizim fakültemiz de dahil olmak üzere üniversitemizin tüm birimlerini kapsamaktadır. “Pandemi sürecinin seyrine göre Senatomuz sizlerle karma eğitim temelinde yüz yüze eğitimin imkanları üzerinde yeni kararlar alabilecektir.”

Bu karar üzerine Fakültemiz Koordinatörler Kurulu;

Fakültemiz Dönem 2, Dönem 3, Dönem 4 ve Dönem 5’in akademik takvimlerinin 21 Eylül 2020 de başlayacak şekilde tekrar düzenlenmesi,

Dönem 4 ve Dönem 5 stajlarının teorik derslerini öğrencilerin gruplara bölünmeden tek grup halinde almaları, staj gruplarının yüz yüze uygulamalarda oluşturulması,

Dönem 4 ve Dönem 5’in güz dönemi süresinin akademik takvimde mümkün olduğunca kısaltılarak artan sürenin yüz yüze eğitimin planlandığı bahar dönemine aktarılması,

Dönem 1, 2 ve 3’teki teorik sınavların ilgili kurulun yüz yüze olarak planlanan pratik dersleri anlatıldıktan sonra yüz yüze ortamda yapılması, önerilerinde bulunmuştur.

10.09.2020 tarihli Fakülte Kurulu’nda Akademik takvimin yeni hali ve eğitim süreçlerindeki düzenlemeler kabul edilmiştir.

Not: Staj sınavlarının nasıl yapılacağı ilgili anabilim dalı tarafından belirlenecek ve sizlere önümüzdeki günlerde duyurulacaktır.

Fakültemiz ilgili komisyonları bu öneriler doğrultusunda çalışmalara başlamıştır ve kararlar en kısa sürede üniversitemizin ilgili birimlerine sunulacaktır.

Bundan sonra alınacak kararlardan en kısa sürede haberdar olmak için fakültemizin web sitesini takip etmenizi rica eder, sağlıklı günler dileriz…

Tıp Fakültesi Dekanlığı

14.09.2020 08:36