Öğretim Üyelerimize KEYPS Duyurusu

Fakültemize Kurumsal Eğitim Yönetimi ve Planlama Sistemi (KEYPS) alım işlemi tamamlanmış olup 2020-2021 Eğitim öğretim yılında ders programı girişleri, yoklamalar, yazılı sınav soru girişleri KEYPS üzerinden yapılacaktır. KEYPS tarafından tüm stajların Dekanlığa daha önce anabilim dalları tarafından bildirilmiş olan ders içeriklerinin sisteme yüklenmesi tamamlanmıştır ve staj sorumluları ders programının akademik takvime yerleştirmelerini yapmak üzere sistemde yetkilendirilmişlerdir. Anabilim dalınıza ait ders stajının ders programı KEYPS akademik takvim yerleştirmelerinin ilgili staj sorumluları tarafından 11 Ağustos 2020 saat 17.00 a kadar tamamlanması hususunda gereğini rica ederim.

Not: Programda Dönem 4 stajları için Çarşamba günü ilk 2 saate, Dönem 5 stajları için Salı günü ilk 2 saate teorik ders koyulmaması gerekmektedir.

DEKANLIK

21.07.2020 16:21