REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. AHMET KARADAĞ ÖĞRETİM ÜYELERİ, ÖĞRENCİLERİMİZ VE HASTANE PERSONELİ İLE İFTARDA BİR ARAYA GELDİ

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Dekanlık ve Başhekimlik tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Öğretim üyeleri, araştırma görevlileri, öğrenciler ve hastane personeli ile bir araya geldi.

Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Şenol Akın, Prof. Dr. Güngör Yılmaz,  Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Uğur Kölemen, Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Fatih Erkoç, Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Atilla Şenaylı , Fakültemiz Öğretim üyeleri, Fakültemiz araştırma görevlileri,  Tıp Fakültesi öğrencileri ve  hastane personeli katıldı.

Ramazan ayının bereketini paylaşmak ve iftar maneviyatını birlikte yaşamak amacıyla düzenlenen iftar programında bir konuşma yapan Rektörümüz  Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Ramazan ayı münasebetiyle gerçekleştirilen iftar programının birlik-beraberlik ruhunu daha da güçlendireceğine inandığını  söyledi.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Karadağ konuşmasının devamında: “Ramazanın bu güzel ikliminde, sağlık ve sıhhat içerisinde, çalışma arkadaşlarımızla bir arada olma fırsatını bizlere sunan yüce Rabbimize şükürler olsun. Her zaman her koşulda fedakârca ve özveri ile kutsal bir görevi ifa eden sağlık çalışanlarımız ile böylesi güzel günlerde, bir arada olmaktan mutluluk  duyuyorum. Sağlık hizmetlerinin en yaygın ve en etkili bir şekilde topluma ulaşması hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarının öncülüğünde gerçekleşiyor. Üniversitemizde hastanemiz ile vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunarken Tıp Fakültemiz ile de eğitim süreçlerini yürütüyoruz. Tıp Fakültemiz doktor mezun eden, çeşitli branşlarda uzman  yetiştiren önemli bir fakülte. Hem Tıp Fakültemiz hem de Araştırma ve Uygulama Hastanemiz ile şehrimize önemli katkılar sunuyoruz. Bundan sonra da sağlık alanında çalışmalarımız devam edecek. Bu vesile ile Ramazanın manevi atmosferinde birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma adına düzenlenen iftar programına katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyor, tüm çalışanlarımıza aile fertleriyle beraber sağlık ve sıhhat içerisinde hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

14.04.2023 23:47