ETKİNLİKLER

TÜRK GÖĞÜS CERRAHİSİ DERNEĞİNİN (TGCD) BAHAR SEMPOZYUMU

Değerli Hocalarım,

Sevgili Meslektaşlarım,

13 Mayıs 2016 tarihinde Yozgat Bozok Üniversitesi, Tıp Fakültesinde, Türk Göğüs Cerrahisi Derneğinin (TGCD)  Bahar Sempozyumu yapıldı. Konu “Hemoptizilere Genel Yaklaşım”.

Doyurucu bilimsel içeriği ve sosyal programı ile unutulmazdı. Sempozyumu düzenleyen TGCD, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, yerel organizasyonu üstlenen Dr. Bayram Metin’e  ve tüm katılımcılara teşekkür ederim.

Sempozyum fotoğraflarından oluşan “Anı Defterini” sizlerle paylaşmak istiyorum.

Bu anı defterinde Yozgat’ın ve Hattuşaş’ın bizlerde bıraktığı izlenimleri görsel ağırlıklı olarak göreceksiniz. Bizim etkilendiğimiz konular, sizleri de etkileyecektir.

-          Yozgat ve Bozok Üniversitesinin konukseverliği,

-          Çorum Karşıyaka İlkokul öğrencilerinin “Geçmişten Geleceğe Gülümse” tarih projesinin olağanüstülüğü..

-          Hattuşaş kentinin tarihi dokusu ve kültürü,

-          Dünyanın en büyük yeşil taşının (Nefrit taşı) sırları,

-          Mısırlı hekimlerin kadın doğurganlık testi,

-          Kadeş savaşının ardında yatan entrikalar.

-          Kadeş Barış Antlaşmasının (ki dünyanın ilk yazılı antlaşması) yapılışı ve perde arkası

İyi seyirler…

17 Mayıs 2016