Uzaktan Eğitim Hakkında Öğrencilerimizin Dikkatine

Sevgili öğrencilerimiz,

2020-2021 eğitim-öğretim yılı fakültemiz online teorik dersleri “Kurumsal eğitim yönetimi ve planlama sistemi (KEYPS)” ile keyps.bozok.edu.tr internet adresi üzerinden yapılacaktır.

Öğrencilerimizin kullanıcı adı: öğrencinin “tc kimlik numarası” dır. Sisteme ilk kez giriş yapacak öğrencilerimizin kullanıcı adını girdikten sonra “şifremi unuttum” butonuna basması gerekmektedir. Sonrasında  “@ogr.bozok.edu.tr” uzantılı kişisel e-posta adresine gelecek şifre yenileme linki üzerinden keyps şifresini oluşturan öğrenci KEYPS’e giriş yapabilecektir. Öğrencilerimizin online dersler başlamadan önce şifre oluşturma işlemini tamamlamaları ve herhangi bir sıkıntı durumunda Tıp Fakültesi öğrenci işlerine ulaşmaları gerekmektedir.

Not: Senkron derslerde yoklamalar sistem tarafından otomatik olarak alınmakta ve öğrenciişlerine aktarılmaktadır, yoklamalar için öğrencilerin işlem yapmasına gerek bulunmamaktadır.

Dekanlık

Senkron Eğitim Kullanım Kılavuzu (Öğrenci)​ İçin Tıklayınız.

16.09.2020 09:25