VEDA VE TEŞEKKÜR

Çok Değerli Öğretim Üyeleri ;

Sağlık Bakanlığımızın beni Ankara Etlik Şehir Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Kliniğine kurucu , eğitim ve idari sorumlu koordinatör olarak görevlendirmesinden dolayı Dekanlık görevimden ayrılma dilekçemi vermiş bulunmaktayım. Yerime Fakültemiz Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı öğretim üyelerinden Prof. Dr. Murat KORKMAZ'ın atanma talebi YÖK'e bildirilmiştir. Sayın hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum.
Beraber çalıştığımız 5 yıllık Dekanlığım boyunca beraberce çok önemli dönemeçlerden geçtik. Fakültemizin kurumsallaşması adına hep beraber tüm mevzuatımızı ve altyapımızı
tamamladık ve eğitim programımızı ÇEP'e göre yeniledik, beraber yeni binamızı taşıdık ve Covid-19 pandemi sürecini yaşadık ve nihayet yine beraberce ilk mezunlarımızı verdik ve ilk
mezunlarımızın TUS'da iyi sonuçlar aldığını memnuniyetle öğrenmiş bulunuyoruz.
Siz değerli hocalarıma ne kadar teşekkür etsem azdır, tüm bu süreçlerde verilen her görevi başarıyla yerine getirdiniz ve bana sonsuz destek verdiniz.
Ayrıca 5 yıllık Dekanlık görevim boyunca bana destek olan Dekan Yardımcılarım ve son Dekan Yardımcılarım Doç. Dr. Seray ASLAN BAYHAN ve Doç. Dr. Sercan SARI hocalarıma
zor zamanlarda hep yanımda oldukları için ve eğitim-öğretim süreçleri, kalite, kurumsallaşma süreçlerindeki üstün başarılarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.

Sağlığınızın, mutluluğunuzun ve başarılarınızın hep daim olmasını diler, en içten sevgi ve saygılarımı sunarım.

Prof. Dr. Ferit ÇİÇEKÇİOĞLU

Dekan