YOBÜ 2020 ÖDÜL TÖRENİNDE FAKÜLTEMİZ ÖDÜLLERİNİ ALDI

“YOBÜ 2020 ÖDÜLLERİ” DÜZENLENEN TÖRENLE SAHİPLERİNİ BULDU.

Üniversitemiz tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ve her yıl geleneksel hale getirilecek olan “YOBÜ 2020 ÖDÜLLERİ” yapılan törenle sahiplerini buldu.

Bu yıl ilk kez düzenlenen ödül töreninde 2020 yılı içerisinde Akademik Teşvik, Genç Bilim İnsanı, İdari Başarı, Kalite, Öğrenci Başarı, Üstün Hizmet ve Sanat alanında ödüllerin yanı sıra teşekkür belgesi almaya hak kazanan 37 kişiye ödülleri takdim edildi.

Fakültemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Arif Osman Tokat, Fakültemiz Radyoloji Anabilim Başkanı  Dalı Öğr. Üyesi Doç. Dr. Mustafa Fatih Erkoç, Fakültemizi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. E.Serdar Yalvaç, Fakültemiz Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Ali Bayhan, Fakültemiz Acil Tıp Anabilim Dalı Başkanı  Dr. Öğr. Üyesi Levent Albayrak, Fakültemiz Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Başkanı  Dalı Prof. Dr. Şebnem Eren Gök birimleri adına idari başarı ödüllerini aldı.

Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yalçın Aral, Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mediha Boran, Fakültemiz Dr. Öğr. Üyesi Vedat Gençer, Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emine Çölgeçen, Fakültemiz Öğrencilerinden Arda Kaan Üner ve Ayşe Krıstına Polat'a teşekkür belgeleri takdim edildi.

Fakültemiz Öğrencilerinden Ece Eroğlu ve İrem Küllü'ye Öğrenci başarı ödülü verildi.

Ödül alan tüm akademisyen ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Dekanlık

31.12.2021 08:07