ÜNİVERSİTEMİZDE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KADIN DOKTOR OLMAK KONULU SÖYLEŞİ

Üniversitemiz Tıp Öğrencileri Birliği Topluluğu tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeni ile “ Kadın Doktor Olmak” konulu söyleşi düzenlendi. Üniversitemiz Erdoğan Akdağ Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen söyleyişe Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Çiftçi, Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ferit Çiçekoğlu, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Söyleşinin açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ferit Çiçekoğlu, “Yürekleri sürekli sevgi ve  merhamet dolu özverinin, sevginin ve asaletin kaynağı kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

öyleyişe konuşmacı olarak katılan Üniversitemiz Tıp Fakültesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. İlknur Haberal Can, Prof. Dr. Şebnem Eren Gök, Yrd. Doç. Dr. Çiğden Kantekin, Yrd. Doç. Dr. Özgül Karaaslan ve Araştırma Görevlisi Güneş Seda Albayrak, meslek hayatlarında bilgi ve tecrübelerini anlattılar. ve Araştırma Görevlisi Güneş Seda Albayrak, meslek hayatlarında bilgi ve tecrübelerini anlattılar.

Etkinlikte üniversitemiz Tıp Fakültesi öğrencileri günün anısına söyleşiye konuşmacı olarak katılan öğretim  üyelerine çiçek takdim ederek kadınlar gününü kutladı.

9.03.2018 13:00