İLK DERS REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. EVREN YAŞAR'DAN

Fakültemizde  2024-2025 eğitim öğretim yılının ilk dersi yapıldı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Evren Yaşar, fakülteye yeni başlayan öğrencilerle “Geleceği Şekillendiren Eller, Bozoklu Genç Tıbbiyeliler” başlıklı ders ile bir araya geldi.

Fakültemiz Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ilk derste Rektörümüz Prof. Dr. Evren Yaşar, yeni hekim adaylarını Yozgat Bozok Üniversitesi’nde görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

İlk derste tıp eğitimine yönelik mesleki-etik ilkelerin yanı sıra tıp doktoru olmanın sorumlulukları hakkında bilgi, deneyim ve görüşlerini aktararak tavsiyelerde bulunan  Rektörümüz, öğrencilerin sorularını cevaplandırarak görüş ve önerilerini dinledi. Ders iyi niyet ve temennilerle sona erdi.

9.09.2024 15:14