TEBRİK

TÜBİTAK, Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından düzenlenen 2219-Yurt Dışı Doktora Sonrası Araştırma Burs Programı 2024 Yılı 1. Döneme ait başvuruda Fakültemiz Tıbbi Mikrobiyoloji ABD Başkanı Prof. Dr. Hülya ŞİMŞEK,  Araştırma Burs ve Destekleri Grup Yürütme Kurulu'nun 10/09/2024 tarih ve 95 sayılı toplantısında The University of Tokyo (Japonya) Institute of Medical Science, Department of Microbiology and Immunology, Division of Malaria Immunology’de “Antimalarial Activity, Phosphazene Derivatives, Drug Susceptibility Testing, Plasmodium falciparum, Humanized Murine Mode” başlıklı çalışması ile 6 ay süreli bir burs almaya hak kazanmıştır. Kendisini başarılarından dolayı tebrik ederiz.

DEKANLIK

13.09.2024 10:01